Ett Städ Företag i Upplands Väsby

Vi är ett städ företag i Upplands Väsby som erbjuder olika tjänster inom städning.

Boka en provstädning

Ett Städ Företag som ordnar hemstädningen

Låt oss hjälpa dig med städningen för att du ska kunna få tid över till annat och komma hem till ett skinande rent hem. När du anlitar vårt städ företag behöver du inte tänka på städningen utan du kan slappna av och ägna dig åt andra saker i din vardag. Låt oss hjälpa dig, vi tar hand om allt när det kommer till städningen.

Vi är alltid två stycken som kommer hem till dig och städar för att det ska gå snabbare och för att leverera en så bra städningen som möjligt. Det går också bra att boka om våra städare helt kostnadsfritt, vissa städföretag brukar ta ut en avgift vid ombokningar men det gör inte vi på Kleen Hem. Vi är alltid samma personer som kommer hem till dig och städar för att du ska känna dig trygg och för att städningen ska gå till på rätt sätt. 

Vilka typer av hem brukar vi städa?

Vi tar på oss alla typer av uppdrag vare sig stora eller små. Vi har både kompetensen och resurserna för att kunna utföra städning vid större anläggningar och mindre lägenheter. Den största anledningen till varför våra kunder anlitar vårt städbolag är resultatet. Vi är otroligt måna om att se till att våra kunder är nöjda och gör vårt yttersta för att se till att det blir det bästa resultatet. 

Hur funkar det första gånger när vårt städ företag kommer?

Om du inte har anlitat en städ firma förut kan det vara en bra idé att börja med en mer grundlig städning som exempelvis en storstädniong. Det är också bra om du som kund kunde träffa oss vid första städtillfället för att förklara hur du vill att städningen ska gå till och om det finns några specifika saker som vi behöver tänka på. Då kan du tillsammans med våra städare planera och komma på ett bra upplägg som passar dig. Efter att allt är klart har vi den informationen som vi behöver för att kunna göra städningen efter dina önskemål.

Om du inte har möjlighet att möta oss vid första städningen kan du alltid posta dina nycklar till oss i förväg eller lämna dom vid vårt kontor i Upplands Väsby. Vi förvarar nycklarna i säkert förvar och använder dom vid städningen och lämnar tillbaka när uppdraget är klart. 

Städ - Kleen Hem

Går det att utforma en städning som passar mig?

Vi är flexibla när det kommer till hur en städning ska gå till. Har du specifika krav eller önskemål går vi igenom detta tillsammans med dig som kund. Om du vill veta hur våra vanliga städningar går till kan du ladda våra checklistor där vi förklarar alla våra steg i städningen. Om du vill ha en vanlig städning men önskar att lägga till vissa delar går detta självklart bra. Då måste du antingen meddela om detta i förväg eller prata med våra städare innan städningen börjar. 

Vad baseras priset på vid hemstädning?

Vi utgår alltid utifråm ytan som ska städas och kan ge ett ungefärligt pris utifrån det. Det andra faktorn som spelar in är om det finns några extra tillval som du vill lägga till. Dessa tillval ska då inte ingå när du läser igenom vår checklista som vi har på vår sida. Om du är osäker på vad som ingår och inte ingår i priset kan du alltid ringa till oss för att få en mer tydlig bild av vad kostnaden kommer att bli i slutändan.

Att bli vecko kund hos vårt städ företag?

Det som menas med veckokund är att vi kommer hem till dig och städar varje vecka. Denna tjänsten är väldigt vanlig bland barnfamiljer som behöver lite hjälp i vardagen när tiden inte räcker till. Våran veckostädning görs av två städare som är vår vanliga uppsättning. 

Om du vill hålla rent där hemma och försöka undvika allt för mycket stök skulle vi på Kleen Hem rekommendera veckostädningen. Det går alltid bra att först börja med en städning i månaden och sen känna efter om det behövs mer frekvent och uppgradera till varje vecka. 

 

När ska du välja veckostädning hos vårt städ företag?

 1. Du känner att du inte hinner med städningen och det blir bara mer och mer varje vecka.
 2. Du vill ha ditt hem i en viss standard där det alltid känns rent i hemmet.

Våra tjänster

Vi på Kleen Hem är en städfirma i Stockholm, Upplands Väsby som har utfört diverse städtjänster i 10 år. I vårt bagage har vi både privatpersoner, företag och fastigheter som vi har hjälpt genom åren. Med våra engagerade och utbildade personer sätter vi alltid din önskan i fokus. 

Vill du ha hjälp med exempelvis hemstädning, fönsterputs, storstädning och flyttstädning hittar du vad som ingår i varje tjänst nedanför:

Hemstädning

 • Praktiskt och enkelt
 • Lägre pris – Hemstädningen blir billigare än om du beställer sporadiskt
 • Bara 1 månads uppsägningstid
 • Ansvarsförsäkring om något händer (meddela inom 24h)
 • Tre dagars garanti
 • Samma person städar hos dig

Storstädning

•    Välutbildad personal
•    Fönsterputs (tillval om önskas)
•    RUT-avdragsgillt
•    Tre dagars garanti 

Fönsterputs

 • Alltid fastpris
 • RUT-avdraget gäller – du betalar bara 50% av arbetskostnaden
 • Erfaren & välutbildad personal
 • Ansvarsförsäkring om något händer & tre dagars garanti (meddela inom 24h)

Flyttstädning

 • Erfaren, utbildad personal med bra villkor
 • RUT-avdraget gäller – Du betalar bara 50% av arbetskostnaden
 • Ansvarsförsäkring om något händer
 • städartiklar ingår i priset
 • Enkelt att boka
 • Vi ser till att du får godkänt av köparen eller hyresvärden

Kontaktformulär

Allmänna villkor

Kontakt

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller vill boka in någon av våra tjänster.

Klicka för att boka provstädning